Charles önskelista – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Charles önskelista

Nej Charles önskar sig prick ingenting än så länge såklart för han är för liten men ändå kräver gästerna till hans barnvälsignelse en önskelista så here we go – vad jag tror han kan tycka är kul att få som lever kvar lite längre såsom klassiska träleksaker och annat:
 
Matta till framtida barnrum HM
 
 
Porslin för framtiden HM
 
Speldosa karusell från barnklassiker 
 
Träklossar Miniroom

 
Klassiska brio-leksaker i trä, framförallt tågbanan och tillbehör – de tror jag han kommer älska!
 
 Farmor hittade en cool gåbil också för ett halvår sedan, minns inte var dock
 
 
 Söta skallror att lära sig greppa och skaka är det väl dags för snart, denna från favoriten Teddycompaniet
 
 
Av sin mormor och morfar kommer han få en klassisk silversked med födelseinfo och av sin farmor och farfar blir det en handgjord tavla med favorit god natt-visan i form av änglavingar – de har valt det själva båda två och det kommer bli så himla fint både och!
 
 
Åh nu längtar jag efter ett hus med ett eget lekrum till Charles där han kan få ha massor av klossar, alla sina gosedjur, gåbil och en massa annat kul och spännande! Än så länge får ju allt plats i hans lilla säng men inom ett halvår misstänker jag att där tillkommer lite till, haha… Sen kom jag på nu att jag spanade in en massa fina saker till barnrummet när jag var gravid också, den där barnstolen från TON var ju lovely…
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Fina grejer! Jag har inte följt din blogg så länge så du har kanske redan skrivit om detta, men jag är lite nyfiken på varför ni ska ha barnvälsignelse och inte dop?

  1. johannakajson
   JOHANNA KAJSON

   För att vi inre vill att han ska tvingas in i en tro/ skrivas in i kyrkan utan att själv välja utan vill gärna fira honom och att han blir välsignad med sina nära och kära utan krav :).

Annons