Johanna Kajson

3-årig bröllopsdag

Idag firar vi 3-årig bröllopsdag, helt galet! För tre år sedan gav vi varandra våra egenskrivna löften och sa ja till att leva resten av livet tillsammans no matter what… I slutet av vår bröllopsfilm frågade fotografen var vi tror vi befinner oss om 5 år och då grät vi och sa att vi hoppad att vi är fler. Jag hade fått informationen under våren att mina värden var dåliga och att vi nog behövde hjälp den dagen vi ville bli gravida och även om vi bestämde oss för att inte tänka på det beskedet under det året så var det såklart svårt! Redan under bröllopsresan fick vi lyfta funderingen kring barn igen… Men nu, redan 3 år senare är han här!! Vår lilla Charles, vi är tacksamma för vårt mirakel!
 
 
Hur som helst, jag drog även i år fram alla tavlor, löften, Eiffeltornet som vi hade i photobooth och äter frukost i min Bride-kimono och slöja! 
 

Rickard kom hem med en massa blommor igår, han vet att jag helst binder buketten själv så han köper snittblommor och låter mig binda – ovan ser ni årets bukett!
 
Nu ska vi äta frukost på balkongen, avge löftena till varandra igen och jag har tre små paket med tema ”läder” till Rickard… (1 år är bomull, 2 år är papper och 3 år är läder!) 
 
 
Så, medan jag firar bröllopsdag med mina två grabbar såt kan ni som vill tjuvkika in på hur vår bröllopsdag såg ut för exakt tre år sedan…
 
 
På förmiddagen 4-8-12
 
När jag klädde på mig 4-8-12
 
När jag och Rickard träffades för första gången 4-8-12
 
Vår fantastiska vigsel 4-8-12
 
På kyrktrappan 4-8-12
 
Lemonadminglet 4-8-12
 
Brudskålen 4-8-12
 
Fotograferingen 4-8-12
 
Bistro Kajson 4-8-12
 
Photobooth 4-8-12
 
Bröllopstårtan under bar himmel och nattklubben 4-8-12
 
 
Nu har ni att läsa idag, så kan jag checka ut i lugn och ro. Ikväll blir det skaldjursplatå på B.A.R och imorgon är vi tillbaka igen! Ha en underbar 4 augusti mina vänner!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Grattis på bröllopsdagen!!!
  Är relativt ny på bloggen och såg nu era fina bilder från bröllopet nu (satt länge och drömde mig bort för en stund), magisk känsla ni fick…

 2. Cecilia

  Åh, vilken mysig start på dagen att läsa igenom alla inlägg om ert bröllop – helt fantastiskt 🙂 Grattis till treårig bröllopsdag och lille knodden också förstås 🙂 Kram från en relativt ny läsare

 3. Blivande brud

  Älskar verkligen bilderna från ert bröllop och har inspirerats mycket inför mitt eget på ett franskt slott om några veckor! Måste fråga var ni fick tag på skynket med Eiffeltornet i fotobåset? Tack för en fantastisk blogg och grattis till er fina lilla Charles!