För tre år sedan laddad vi upp – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

För tre år sedan laddad vi upp

Godmorgon vänner! Idag vaknar jag och Charles själva då Rickard stack iväg tidigt med Mike för att spela golf på Ullna… Jag ska på efterkontroll vid halv elva så Charles får följa med, hamnade dock helt snett i hans matschema så nu ligger jag i sängen och klurar på hur vi ska lösa det… Hrmm…
Idag är det dessutom uppladdning inför vår bröllopsdag imorgon, det är 3 år sedan vi gifte oss!! Helt galet att vi firar vår treåriga bröllopsdag med en liten son – äntligen!
Så får tre år sedan idag höll vi Småländsk afton i mammas och pappas trädgård. Vi hängde upp rislampor, hyrde in småbord och vita dukar, grillade korv från Smålands chark och bjöd på Smålands-öl såklart! Dessutom hade jag rullat strutar av småländska tidningar som man fick pommes i, de var nog populärast ändå! (Vi höll ju hela bröllopshelgen i Skåne men min man är från Småland – därav temat! Men Felix-ketchupen och andra tillbehör fick komma från Eslöv, någon måtta får det vara!)
Foto Dayfotografi
Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på vår bröllopshelg… Det vad så fint, soligt och kärleksfull stämning hela helgen!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Det löser sig alltid! Blir han hungrig på kontrollen får du bara ge honom mat. De brukar vara så förstående! Hoppas det gick bra!

  2. Anonym

    Du får amma innan du går på efterkontrollen! 🙂 jag ser alltid till att ha ammat innan vi går ut fast ibland missas det men då ammar jag ute om det skulle krisa vilket händer! Då jag inte alltid ha koll på klockan kör mer amma när hon är hungrig brukar bli mellan 2-3 timmar mellan amningarna!