8 veckor har gått?! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

8 veckor har gått?!

Vi är framme i Småland och idag firar vi Rickards syster Sara dom fyller år, hurra! 
Det gick bra och köra igår, Charles har gått in i en extremt mammig period de senaste dagarna så när han blir ledsen är det helt plötsligt bara jag som kan trösta. Läste något om det i Wonder Week appen nu och det är väl en liten fas han är i… Fram tills nu har han trivts i varenda famn han varit i, spännande det där med utvecklingen! Han fyllde ju 8 veckor igår… Fast just nu jollrar han och snackar med sin farmor, så det är nog bara när han ska bli tröstad. Coolt!
Det har hänt så himla mycket de senaste veckorna!! Han ler, skrattar, jollrar, sitter stadigt i knäet och älskar babysittern. Det är ingen liten nyfödd vi har här längre utan en riktigt stark liten kille, så himla häftigt att följa utvecklingen!
Charles och jag tog varje chans att hänga vid de skånska fälten…

Vädret då? Ja det spöregnar på tvären, inte så kul för jag tänkte att jag skulle bada i sjön och åka ut med båten och fiska… Det blir nog inget med det!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Emmet86; Åhléns är bra på små storlekar. Pyjamaser utan fötter går att använda lite längre. Vad gäller de med fötter så föredrar jag de med dragkedja som går en bit ner på ena benet, underlättar vid blöjbyte. 🙂

 2. Emmet86

  Tack för svaret 🙂 Då får jag nog fylla på. Hittar inte pyjamaser i strl 50 dock, de minsta jag hittat är dubbelstorlek 50/56 på Kappahl. Kanske kan köpa en tunnar onsie istället, såg fina på Lindex 🙂

 3. Emmet86

  Magiskt! Går själv in i v 26 imorgon med vårt IVF-mirakel. Jag kan inte fatta det än!
  Vilken strl har Charles nu? Upplever du att det behövs mycket i strl 50? Vi har bara handlat 4 saker i den storleken och resten i 56.

 4. Ida

  Visst är det häftigt?! Vår 10-veckors gick också igenom samma fas för några veckor sen. Finns en jättebra bok i ämnet som utvecklar det hela lite mer än i appen Wonder weeks. Den heter "Växa och upptäcka världen". Rekommenderas!