Smygehuk och första badet i havet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Smygehuk och första badet i havet

Vilken utflyktsdag det blev igår! Först åkte vi till Smygehuk som är sydspetsen av Sverige. Lite som när man spanar kn Key Wests sydligaste spets, haha. Fast här blåste det storm när vi var där.
Sen strosade vi runt i olika butiker och köpte presenter och kikade på småsaker. Spana in världens bästa föräldrar som numera även är världens bästa mormor ochjmorfar!
Därefter skulle vi bada i havet! Nej, det var ingen sol och det fortsatte blåsa storm men vi är envisa i min familj och det kändes helt sjukt att vi fortfarande inte hade badar i havet i år!
Innan badet, slängde mig i direkt efter

Därefter var det dags att åka hem till stugan för middag under bar himmel… Men det började regna och ännu en gång visade mig tokiga, kärleksfulla familj hur envisa vi är. Vi byggde en taklösning med presseningen från Alex motorcykel och fortsatte sitta ute.
Cheeers!

Och sen var det dags att åka tillbaka till mamma och pappas hus för kortspel och ett sista dopp i jacuzzin! Välbehövligt för kropp och själ..
Nu ska vi packa ihop oss och köra från Skåne, känns lite tungt faktiskt att det redan är dags… Men först ska har vi ett sista mission som jag styrt upp idag. Berättar senare!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.