Kollar in Näset – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Kollar in Näset

Igårkväll stack lilla familjen till Näset sent på kvällen för att spana in områden, stränderna och äta glass. Herregud vad mycket fina hus det finns i t ex Ljunghusen!! Stora 20-tals villor med punchverandor och stora trädgårdar. Drömmen!
Men lite mer realistiskt en vacker dag när vi flyttar neråt är nog Höllviken som vi gillar skarpt. Jag älskar Falsterbo och Skanör också men Höllviken ligger lite närmre Malmö/Köpenhamn och därmed närmare jobbet… 
Så förutom att krypköra runt i olika områden så tog vi en lång promenad i kvällssolen för att känna på gatorna i Höllviken. De var fin-fina och stranden lika så!
Kände lite på vattnet med fötterna, inte sååå kallt ändå! 
Jag gillade att varenda tomt kändes så privat i Höllviken med, oavsett stora eller små trädgårdar… Jag skulle såklart helst vilja ha en stor trädgård att skapa ett blomsterfält på! Sen luktar det tall och hav där, en magisk kombination om ni frågar mig! Och var man än bor kan man cykla till havet på 5 minuter – drömmen att kunna ta morgondopp och kvällsdopp när man vill! 
Men just nu trivs vi så himla bra i Stockholm så det får vänta lite till… Jag älskar att kliva utanför dörren och vara mitt i storstadspulsen direkt med Rörstrandagatans alla restauranger och caféer som granne. Det passar oss just nu, när Charles börjar gå däremot tror jag att jag får panik på lägenheten och hissen! Men det tar vi då…
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.