Charles första riktiga restaurangbesök – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Charles första riktiga restaurangbesök

Oj vad gott det var på Artipelag igår!!! Är ni här ute vid Värmdö så är den restaurangen verkligen värt ett besök. Och dessutom var det Charles första riktiga restaurangbesök och det gick faktiskt bra!! Det var även första gången vi bytte blöja på honom utanför hemmet och det gick…. mindre bra! Haha, det får vi träna på för det blev lite blött kan man väl säga och det gjorde Charles ledsen men i övrigt gick det super och han skötte sig exemplariskt vid bordet!
 
Och som grädde på moset hade de ett helt FANTASTISKT vin som hette Charles & Charles – hur bra?! Det kostar  tydligen 99kr på systemet och med tanke på hur jäkla gott det var så får vi nog beställa hem ett gäng flaskor!
 
Jag åt chokladsandwich till efterrätt och den var precis så god som den ser ut, mmm.. Kort sagt – restaurangbesök med en 5-veckors gick prima ballerina – idag ska vi ut och äta lunch på Strömma Krog med Isabella & Odd.
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Gud va skönt att kunna ha med honom på restaurang utan problem. Våran lilla tjej på 3 månader är lite mer av den…hmm, "vilda" typen av bebis så vi har än så länge inte varit på någon finare restaurang 🙂 Lokala haket har funkat men snart ska vi nog våga oss på nåt lite mer fancy också 🙂

  2. Mathilda

    Jag vet att du skrev att amning var känsligt. Men jag har själv en treveckors bebis (vår första) och jag har inte ammar ute än (det har blivit några korta luncher ute men ingen middag än) och jag ser att ni har flaska med. Får man fråga om du pumpar eller ger ersättning och hur det funkar i så fall? Kram och ha en fortsatt fin sommar!