Postar viktiga brev i skogen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Postar viktiga brev i skogen

Idag har Charles träffat hästar för första gången när vi gav oss ut på en tuff skogspromenad med alldeles för mycket terräng och backar. Vagnen klarade det bra – förstår inte varför folk envisas med att säga att stadsvagnar inte går alls att gå ut och gå i skogen med?
 
Och när vi ändå var ute på promenad i skogen så sprang vi på en postlåda och passade då på att äntligen lägga ett efterlängtat brev på lådan… När man “skrivs ut” som gravid från IVF-kliniken får man med sig ett papper hem som de gärna vill att man skickar in efter graviditeten med info om hur det gick. Och när det gått så bra som det gjort för oss är det nästan som att skriva sitt eget diplom – nu är detta ett avlutat kapitel liksom!
 
Postlådorna på landet är lite ruffiga, haha. Magiskt att få lägga detta brevet på lådan!

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Vet precis känslan! 😍 Har själv fått äran och lyckan att kunna skicka iväg 2 sådana brev. Skönt avslut och efter senaste tösen fick jag även glädjen att packa ihop alla mediciner efter alla otaliga IVF försök. Jag ska skratta hela vägen till Apoteket när jag ska lämna in dem för att kassera dem. 😃

  2. Lina

    åh jag minns det där brevet! Idag är vårt lilla IVF-mirakel snart 3 år och brorsan föddes för två månader sen, en liten bonus som kom till helt på egen hand! Under kan ske ☺️ Älskar din blogg!