Allsång med Ledin och Måns! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Allsång med Ledin och Måns!

Vilken kväll vi fick igår!! Rickard kom hem vid kvart över fem och tjoade om grabbkväll till Charles och jag kysste dem både hejdå och tog en filt under armen för att bege mig mot Hötorget och möta upp min pappa..  Jag tyckte det var läskigt och jobbigt precis när jag skulle gå och tårarna kom såklart men det var bara att tänka att detta är grymt för vår familj och jag kommer få en toppen-kväll! Rickard och Charles har varit så nära varandra från första sekunden så jag var inte ett dugg orolig för dem utan det var bara lilla mig och mitt nyblivna mamma-hjärta jag var orolig för men redan vid tunnelbanan kändes det bättre.
Mina killar precis innan jag gick hemifrån, ni fattar ju att det var svårt att gå!!
 
Väl på Hötorget mötte jag upp pappa och vi tog oss ut mot Skansen, herrejäääklar vad med folk där var! Det hade vi iofs räknat med så vi var glada när vi tajmade spårvagnen med dörren som öppnades precis framför oss, när köerna inte var speciellt långa när vi kom och när pappa pekade på en gräsplätt precis vid scenen som magiskt nog var tom precis när vi kom. (Varenda mm av resten av gräsplätten var fullproppat, snacka om tur!)
Jag hade köpt med mackor från Mellqvist och pappa hade köpt med rosé så vi slog oss ner i kvällsolen och lyssnade lite på genrepet och mumsade i oss. Det är OTROLIGT sällan jag och pappa gör något ensamma så bara det var en fin grej, att sedan vår gemensamma favoritartist Ledin gick på och körde sitt genrep samma sekund som vi satt oss var ju liksom grädden på moset. Vi fick en toppenkväll!
 
 
Strax innan åtta packade vi ihop picknicken och tog oss över till andra sidan där den utbyggda scenen är och som ni ser var det sjukt mycket folk. Men pappa lyckades på något märkligt sätt peka på ännu en tom liten plätt på en mur som var som paxad för oss och vi har nog aldrig sett så bra på Skansen som vi gjorde från den där muren. Guldläge!
 
 
Tomas och Måns, det kan inte bli bättre.. Måns ska med ut på vissa av Tomas konserter i sommar, det blir nog en fantastisk sommarkonsert för er som ska gå!!
I kvällsolen såg vi Ledin, Måns och de andra artisterna och sjöng med i allsångerna och vi stannade till och med på efterprogrammet när både Ledin och Måns rockade loss igen… Jag var så glad att jag fick min dos av Ledin live denna sommaren iaf! Sedan traskade vi hemåt och hann se när Sverige tog hem guldet. Denna kvällen kommer finnas i mitt hjärta för resten av livet!
 
Tack pappa!
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Åh va underbart! Fällde en tår här nu. Har själv en tre veckors bebis så kan tänka mig att det både va jobbigt men också underbart att komma iväg så där! Körde ni flaska med din mjölk? Vad tycker du är bäst om man ska i väg? Ersättning för en kväll? Du behöver inte svara <3 kram Jeanette på Kungsholmen