Värmekudde för magknip hos småttingar – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Värmekudde för magknip hos småttingar

Oj, ni är många som undrar var värmenallen kom ifrån så jag smsade faster Sara och frågade såklart och efter att ha testat den måste jag dessutom själv intyga att den är superbra (och luktar ljuuuvligt – jag själv älskar ju också lavendel!)
 
 
 
 
Lavendelnallen kommer härifrån i Tyskland men här hemma i Sverige finns denna från MM of Sweden som är gjord av ekologiskt tyg och fylld med ekologisk dinkel som också är superbra och lite mindre om man vill ta med på resan. Och när vi ändå är inne på smarta grejer som lugnar småttingar så är denna rätt nya nallen på marknaden också himlans fiffig:
 
Förutom att den är ursöt (ni har sett den bland alla Charles gosedjur på bloggen innan) så är där en inbyggd högtalare som låter så som det låter i livmodern och det lugnar och känns tryggt för Charles ibland på natten när han är orolig. Det låter superflummigt, jag vet, men den funkar faktiskt! Vi fick den av Bebissmart och jag gillar den verkligen.
 
 
 
 
 
Håll utkik i eftermiddag förresten  – då kommer sista delen i förlossningsberättelsen!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Tänkte också på det som ovan skrev. Det gäller inte bara värmekudde utan egentligen ALL värme. För varmt kan få bebisen att tro att den är tillbaka i magen, därför är det bra att kolla temperaturen i vagnen ofta där det lätt blir varmt under sufflett och filtar. Men värme är ju också lugnande och gosigt, så länge man har koll är det ju ingen fara! ❤️

 2. Johanna

  Toppen med en skön värmekudde när man har ont i magen! Ha bara i åtanke att små bebisar kan få för sig att de är tillbaka i magen just med värmen av värmekuddar och sluta andas. Fick den varningen när jag frågade om värmekudde till min tjej när hon var bebis. Jag använder ju själv alltid värmekudde när jag har ont i magen. Håll koll bara och ha det i tankarna. Vi använde ibland värmekudde men lämnade henne inte ensam.
  Lycka till och grattis till er lilla son!! Underbart med bebisar!

 3. Sara

  Den där nallen som låter som i livmodern, nu blev jag nyfiken, hur låter det? 😊 🐻 Hjärtljud och kurrande? 😝 Känns jättesmart om det funkar, den var ganska dyr men kanske värt det? Kram