Midsommar imorgon? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Midsommar imorgon?

Oj, imrogon är det midsommarafton och denna dagen har varit en av mina målbilder. Jag har hela tiden tänkt att “till midsommar kommer jag må tillräckligt bra igen för att kunna ta en promenad, göra midsommarkransar och fira på balkongen med Rickard och Charles…” Och nu mår jag ju faktiskt så bra, så himla skönt!!
Däremot ska vädret bli kallt, blåsigt och regnigt så hur vi ska få till en midsommarfeeling när vi inte ens kan sitta på balkongen vet jag inte riktigt… Men det löser sig, det viktigaste är att jag har mina grabbar! Och svenska jordgubbar såklart…
Förra året däremot var en midsommardröm, då överraskade jag och Rickard min farfar i Borstahusen med en midsommarkrans och sång i hans trädgård. Och farfar, han bjöd på champagne såklart! Så där satt vi och sjöng tillsammans, jag och farfar och det är en av de finaste stunderna det året. Titta bara:
Och på kvällen gick vi på bröllop, jag gjorde en midsommarkrans till vår present till brudparet med… 3 eller 4 kransar blev det i fjol tror jag och alla blommor var plockade av mig själv. I år får jag nog tyvärr köpa blommor men det går också bra… Bara det blir kransar av det!
Vad ska ni göra på midsommar i år? Och ni som haft små nyfödda, vad gjorde ni er första midsommar? Man är inte så sugen på att vara med en maaasssaa folk med en tvåveckors direkt, nej jag har sett fram emot en egen familjemidsommar med vår nya lilla familjemedlem.
Just det ja – i eftermiddag kommer del 2 i förlossningsberättelsen ut – spana in då vettja!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Oh Johanna som Landskronit så älskar jag Borstahusen såklart. Visst är där vackert?! vad roligt att din farfar bor där 🙂

 2. Jessika

  Jag tror inte det är något särskilt firande där faktiskt, men det ingick liksom i hela den bilden av att kunna grilla i parken fastän vi skulle haft en bebis på knappt en vecka. Det känns också som vår trädgård (som vasaparken är er gissar jag) så det hörde mer till någon dröm om normalitet efter förlossningen tror jag. Hoppas ni får en riktigt fin midsommar hemma och njuter av massor av gott!

 3. Nathalie

  Får man fråga om du ammar Charles? Jag ammar min lilla 6 dagars (som föddes på BB Sophia med planerat snitt) och vet inte om jag vågar äta jordgubbar imorgon! Det var min största craving under graviditeten hehe, men har läst att vissa bebisar reagerar.

 4. Jessika

  Jag hade bf i söndags och hade faktiskt som målbild att åtminstone kunna gå ner de där knappt 200 m till rålis med bebis! Men alltså regn, 13 grader och ingen bebis hittills så nu förbereder vi för att ha några vänner här hemma istället. Fast förhoppningsvis är vi på bb imorn ändå, det återstår att se!

 5. Mia

  Min son föddes på måndagen i midsommarveckan (han fyller 3 idag!) och då kändes det helt ok att äta lunch med svärföräldrarna som enda planerade aktiviteten. Första gången de träffades dessutom! Mysigt men utan press!

 6. Helena

  Här blir det en lugn midsommar, bara jag och min sambo som ska mysa hemma. Jag är höggravid i v 39 och känner inte att jag vill ta risken att åka någonstans. Orken finns väl inte heller direkt 😊 Utan är i stället på hemmaplan (som tyvärr inte är där våra familjer eller vänner bor. Vi är nyinflyttade till en ny stad)
  Men vi ser morgondagen som vår mysdag då vi ska äta något gott och bara mysa i regnet ☺️ Ha en mysig midsommarafton med din lilla familj.