Vad vill ni veta om kejsarsnittet? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vad vill ni veta om kejsarsnittet?

Okej medan jag knåpar på vår förlossningsberättelse så tänkte kag passa på att fråga er om ni undrar något speciellt om planerat kejsarsnitt? Jag ser att ni är några som ska göra det inom några veckor så passa på att fråga!
En timme innan vi fick träffa vår lilla Mr Mini Charles!

Har ni andra frågor så kör på med dem med såklart. Nu ska vi iväg till BB Sophia igen och göra hörseltestet. Detta är förhoppningsvis sista svängen dit, jag älskar BB Sophia och de har verkligen varit super men nu är vi fasiken trötta på att åka dit för det har blivit sjukhus-känslor efter alla läkarbesök hit och dit, vi har varit där 5 omgångar innan kejsarsnittet ens och sen själva förlossningsvistelsen med en massa extra besök och sedan tre svängar till efteråt. Jaja, de har skött det galant och vi skattade upplevelsen på plats 10/10 trots allt.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie

  Jag undrar lite hur det gick till efter att Charles var född. Har planerat snitt på BB Sophia på fredag, fick du ha honom på bröstet direkt? Och fick isf ha honom där tills snittet var klart? Och visst fick ni vara alla 3 på uppvaket?

 2. Frida

  Är det obehagligt?
  Jag som inte följt sdig så länge undrar hur det kommer sig varför ni gjorde kejsarsnitt. Var det någon anledning till detta? Förstår om det är en känslig fråga och i så fall så strunta i denna fråga.

  Jag själv har också endometrios och oroar mig inför framtiden…
  Kram till dig och din lilla goding! Njut!!!

  1. johannakajson
   JOHANNA KAJSON

   Det finns massor av info om varför om du går in under kategorin “gravid Mr mini”, där är mycket kring endometriosen med så läs bakåt – inget känsligt för mig så läs och fråga om du undrar något!!

 3. Hanna

  Hej! Hur känns allt nu, är det ömt? Gör ont? Hur ser snittet ut? Kan du bära, resa dig upp från säng mm?
  Hoppas infektionen ger med sig snabbt!
  Kram och grattis till C!

 4. Hanna

  Hej! Hur känns allt nu, är det ömt? Gör ont? Hur ser snittet ut? Kan du bära, resa dig upp från säng mm?
  Hoppas infektionen ger med sig snabbt!
  Kram och grattis till C!

 5. Sofia

  Jonna! Jag var lite orolig för både bedövning och kateter inför mitt snitt men det var absolut inga problem. Helt ärligt så kände jag inte katetern och bedövningen var bara ett stick. Sen var jag väldigt glad över katetern, för tanken på att ställa sig upp för att gå på toa gick ju inte ens 😉

 6. Jonna

  Oj, vi ska göra ett sista vändningsförsök imorgon annars blir det planerat snitt nästa vecka. Hela grejen med kejsarsnitt skrämmer ju en, operation, bedövning osv.
  Fick du kateter insatt och gjorde det ont? Hur kändes det med bedövningen i ryggen? Vilket är ditt bästa tips för att peppa upp sig själv innan och att inte oroa sig för hur det ska gå? Hur har det gått med din infektion i magen?
  Tack för en fantastisk blogg!!