Johanna Kajson

Bästa tipset på skötväska och annat barnfix

Okej följetången på skötväska fortsätter, haha. Är ni trötta på mig än? Jag förstår det… Men nu sprang jag faktiskt på en snygg och smart på Sheilas barnplaggsblogg som jag kan tycka är den första som verkar ha smarta funktioner och faktiskt se riktigt snygg ut!
 
Mitt problem med många andra skötväskor har varit att de inte varit tillräckligt snygga för de 1000-3000kr de kostat och väldigt få av dem har haft en massa superfunktioner med än ”många fack” och det har ju vanliga väskor också. För att det skulle vara intressant behöver den vara vädertålig, ha både inre och yttre fack, gärna med plats för flaska och ha ett bra skötunderlägg (vi har ett separat i vår vanliga väska nu). Sen ska den passa både mig och Rickard, han måste också kunna slänga den över axeln och känna sig bekväm.
 
 
Och här får man ju faktiskt att Skiphop har lyckats, den yttre väskan ser ut som en vanlig handväska (lite Michel Kors över den va?) i svart som jag gärna hade använt som den är och innerväskan är något som Rickard skulle kunna slänga över axeln när han och Mr Mini ä på språng… Jag tror faktiskt detta är väskan som får lov att flytta in hos oss…
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.