Johanna Kajson

Mr Mini ska heta Charles!

Igårkväll firade vi äntligen att allt gått bra och att Mr Mini Kajson gillade vår uttänkta namn! Han ska heta Charles!
 
Vi firade på balkongen och skålade för att teamet nu är tre, tänk att vår kärleksgåva nu är här!
 
Namnet Charles slängde min syster upp tidigt i graviditen och det kändes faktiskt himla rätt direkt men vi ville verkligen träffa honom innan vi bestämde något. 
 
Sen för någon månad sedan kom mamma och pappa på när de tog fram en flaska bubbel från vårt bröllop att det hette Charles och påminde oss om det. Vi hade glömt det helt men direkt när vi såg flaskan som serverades rakt igenom hela vår bröllopsmiddag (noga utvalt av oss själva faktiskt) så kändes det ju som ett extra tecken. Så igår skålade vi det bubblet såklart.
 
Mr Mini Charles.
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Victoria

  Stort grattis! Gillar värkligen din blogg och har inset att vi har mycket gemensamt:) vi har samma födelsedag och det har nu våra barn också. Om vi skulle fått en kille så skulle han heta Charles, men det blev en tjej. Ska bli mycket roligt att få följa bloggen vidare!

 2. Therése

  Stort stort grattis Johanna till er fina son! Vet du vad? i onsdags kom vår lilla dotter till världen, knappt två veckor innan plan. Så vi kommer garanterat springa på varandra på promenader i Vasastan. Lovar att våga mig fram och hälsa då, för det har varit (är) så mysigt att följa din blogg där du delar med dig så fint och ärligt. Nu återgår jag till vår lilla bubbla….ska försöka sova när lilla Alva sover, men man vill ju bara ligga och titta på dem och inte missa en sekund, eller vad säger du? Ta hand om er!

 3. Anonym

  Fint namn 🙂
  Hoppas på att få se lite bilder på er skatt. Har följt bloggen i flera år och är så glad för er skull 🙂

 4. Anonym

  Såå nyfiken på din upplevelse om kejsarsnittet. Ska själv få ett planerat snitt om ett par veckor.
  Grattis till fina pojken!!