Vi är hemma! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vi är hemma!

Igår fick vi komma hem efter ett kämpigt andra dygn med barnläkare, ultraljud på hjärta och stora kroppspulsådern och en massa annat som tack och lov visade sig vara bra. Han mådde ju helt perfekt när han föddes och alla “vanliga” tester första dygnet var super. Men så igår, andra dygnet fick vi uppleva skräcken i en nästintill bortdomnad Mr Mini som vägrade vakna/äta osv så trots att vi blivit hemskickade efter en massa extra koll under förmiddagen innan de skickade hem oss. Så vid åtta igårkväll var vi tillbaka igen på BB Sophia med en bortdomnad Mr Mini och en panikartandes mamma utan sömn sedan 31 maj. Phu, sent igårkväll kom vi hem igen med en piggare Mr Mini och sedan dess har han mått prima!
 
Att se sin livs kärlek med sitt barn är så himlastormande så man bara gråter dygnet runt av lycka!
 
 
 Herregud så mycket kärlek vi känner här hemma och herregud vad livrädda vi varit till och från i allt läskigt kaos. Att få komma hem och visa Mr Mini var vi bor och landa i allt som varit vår målbild blev ett enda stort panikartat gråtkaos med skräck och dödsångest men inatt har allt vänt och idag börjar vi om här hemma. Tacksamheten över att få vakna upp hemma alla tre och vara friska och lyckliga och äta vår första frukost tillsammans i köket är enorm! Mr Mini mår hur bra som helst, det vet vi ju verkligen efter alla deras tester!
 
 
 
Äntligen är vi hemma och får visa honom allt. 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna J

  Stort grattis och välkomna hem. 💕
  Vi är kvar på BB ännu (snittades samma dag) pga viktnedgång. Man blir orolig för allt just nu i detta skede. Känslorna sitter ju på utsidan.

  Vad skönt att allt gick bra. Njut nu av er nya familj 💓

 2. Linda Broström - Lindisima

  Grattis till Mr Mini! Kommer ihåg känslan de första dygnen, det är ju bara knappt fyra månader sedan jag var där! Och du, om du sitter där utan sömn en tid framöver – det blir bättre och den positiva känslan mitt i allt kaos är värd det! Ta hand om varandra och strunta i omvärlden för tillfället!

 3. Anonym

  Stort Grattis till lilla bebis, det är ni verkligen värda! Blir helt gråtig av att läsa det du skriver. Och SKÖNT att han mår bra nu. Stor kram!