Johanna Kajson

Mr Mini är här!!

Allt har gått bra och 09:04 imorse föddes vår älskade, efterlängtade son! Han mådde jättebra och fick komma till oss direkt, jag mår också helt okej efter en natt med smärtsamma värkar var 10e minut vilket resulterade i 0 sekunders sömn inför dagens operation. Men adrenalinet har löst det så även om det var riktigt tufft inatt så kunde dagen inte gått bättre!
 
 
Nu försvinner vi in i en bubbla och bara njuter. Tacksamheten är enorm!!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalia

  STORT STORT GRATTIS!
  Har inte varit inne på min blogg på länge,så hade missad att ni fått eran bebis. Jätekul att se bilder och läsa att ni alla mår bra. Grattis igen,kram.

 2. Paula

  Jag blev lite tårögd nu, så himla glad för er skull. Njut och stanna kvar i bubblan så länge ni känner att ni behöver. Stort grattis!

 3. Anonym

  Grattis! Får flashback till min förlossning.. Får läsa om förlossningsberättelsen om och om igen för att komma ihåg det bättre. Det blir lite suddigt efter ett tag 🙂

 4. Anonym

  Grattis! Får flashback till min förlossning.. Får läsa om förlossningsberättelsen om och om igen för att komma ihåg det bättre. Det blir lite suddigt efter ett tag 🙂

 5. Sandra Rogers

  Wow, underbart att få läsa och vilken fin bild. TACK För att du delade med dig av att han äntligen är här nu. Stort grattis och njut som bara den! Bra jobbat, önskar er en skön och stillsam återhämtning.

 6. Laura

  Underbar läsning! Stort varmt grattis till er, så himla glad för er skull! Och välkommen Mr Mini! Njut i bubblan, kram <3

 7. Ellen

  Yes en uppdatering, kollat in några ggr i dag av nyfikenhet 😉 Åh så skönt att höra att allt gått bra och nu är han här- grattis!!

 8. Iman

  Stort grattis till det lilla livet! Hoppas allt gick bra. Har följt din blogg & graviditet och nu är du i mål. Imorgon är min bf!! Så spännande. Njut av din bebis och det nya livet som mamma. Kram

 9. Sara

  Åh!!! Megagrattis till er! Så härligt att allt gått bra och att ni mår bra. Stanna i bubblan länge och njut, det är ni väl värda.

  Massa kramar