Mors dag… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mors dag…

Ligger i sängen på spikmattan och känner hur Mr Mini vobblar runt i mig… Idag är det mors dag och även om jag redan är mamma till vår son som bor i mig så är det ändå extra häftigt att tänka att nästa år är jag en del av alla de där mammorna som firas och hyllas på denna dagen på riktigt… 
Idag vill jag fira min mamma däremot, hon som skapat och bakat mig. Som fött mig, matat mig, gett mig en trygg uppväxt och idag är viktigare än någonsin för mig. Det finns ingen stöttepelare som hon och vi hörs flera gånger om dagen och ses gärna flera gånger i veckan när hon är uppe… Hon har blivit min bästa vän och det finns inget jag inte bollar med henne, hur jag skulle tagit mig igenom hela IVF-resan och sen denna gravditeten utan henne vet jag ärligt talat inte – hon har varit med varje steg och peppat, stöttat och tröstar. 
Tack mamma!

Du är världens bästa svärmor också!


Nu hoppas jag pappa bjuder dig på frukost på sängen om några timmar och smyger fram mitt brev och paket…
Själv har jag legat vaken sen 05 igen och solen skiner utanför fönstret. Kanske lyckas jag slumra en sväng till på spikmattan eller så är det dags att gå upp och ta en powernap senare idag istället, vi får se… Att tränas i avbruten sömn en månad innan ens barn flyttar in är ett rätt smart påhitt ändå. Efter tisdag behöver jag inte vara vaken själv mer, då hänger jag dessa timmarna med Mr Mini!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.