Johanna Kajson

Grattis till mormor och mig

Idag har jag namnsdag minsann, och det har min mormor också för jag valde att ta hennes namn som mellannamn när jag fyllt 18 år så grattis till både mig och mormor på Ingeborgs-dagen! Hurraaaa!! Det firas med glass på balkongen och nyplockad bukett med hundkex från parken bakom BB Sophia – vilken lycka!
 
 

 

Eftersom jag älskar brudslöja och andra ”busiga” blommor så älskar jag även hundkex som egentligen ses som ogräs vilket jag aldrig förstått! Däremot är många allergiska mot hundkex så jag har dem faktiskt ute på balkongen i en vas, otroligt vacker det också och då håller de ju längre!
 
 
Inskrivningsmötet gick bra och det blir planerat kejsarsnitt nu på tisdagen den 2 juni, herregud vad spännande! Vi ska vara på plats 07:30 och jag ska duscha både kvällen innan och på morgonen noga samt vara fastande från midnatt. Shit vad pirrigt att åka in till BB helt klar i skallen och uppleva Mr Minis födelse tillsammans med Rickard i lugn och ro, vi var helt gråtiga båda två idag av att vi är så nära, nära nu….
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna J

    Vilken somrig och fin klänning 🌺 Snart är magen ett minne blott och er kille ligger utanpå magen 😊 Sa precis det till min fästman att idag är sista torsdagskvällen utan vår skrutta. Samma för er (fast utan Mr. Mini då). Hur mäktigt!? 🙂