Höggravid och lycklig – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Höggravid och lycklig

Åh denna sköna söndag!! Vi hade räkfrossa på picknicken och solade, vilade och läste böcker i timmar. Jag känner mig verkligen superhöggravid (inte så konstigt, det ÄR jag ju med 1 vecka kvar till BF) och får flytta runt mellan olika ställningar hela tiden men dagen var ändå fantastisk! 
 
 
Dessutom tog jag en låååång isdusch innan idag och målade naglarna så jag känner mig fresh efter denna helgen. Nu känner jag mig lugn, harmonisk och till freds med allt. Och pirrig, precis hela tiden för idag verkar även det dra igång för Elaine som också hade BF vid mig… Sist ut är lilla jag och vi får väl se om vi får träffa Mr Mini i veckan?
 
Imorgon, tisdag eller torsdag tror jag om det ska bli innan 2 juni, annars får vi träffa honom då!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna J

  Vilken mysig dag😍

  Jag går och "anar" tecken på att det är på gång för vår del helatiden…men än så länge är det önsketänkande 🙈 Så om inte förr så får vi träffa henne 5/6.

  1. johannakajson
   JOHANNA KAJSON

   Jag har inga tecken alls en körde hela registret på "få-igång-förlossningen-tips-och-trix" i helgen men inget hände ändå, haha. De kommer när de själva bestämt sig helt enkelt, bara att vila och äta gott tänker jag 🙂