Johanna Kajson

Hur tänkte vi att Mr Mini ska komma till världen då?

 
Ja ni är ju flera som frågat på både instagram och här på bloggen och det kan jag förstå efter all berg och dalbana kring förlossningssätt för vår lilla Mr Mini… Efter rådgivning och samtal med olika läkare har vi nu bestämt oss för att det planerade kejsarsnittet som ligger 2 juni får ligga kvar men om allt drar igång av sig själv tidigare och fortlöper utan komplikationer så kör vi på vaginal förlossning. Lite som att ödet får bestämma alltså, haha.
 
Vi har pratat med Mr Mini och förklarat att om han vill sparka igång förlossningen själv innan 2 juni så är vi superpeppade på att köra och om min kropp dundrar på utan komplikationer är jag säker på att vi ska få uppleva något riktigt häftigt så jag har laddat om, peppat om och är taggad.
 
Så nu är BB-väskan packad för att klara både vaginal förlossning och kejsarsnitt och förlossningsbrevet är öppet för alla möjliga olika utvägar – och jag lika så. Jag tror att min kropp kommer visa vägen och vi tar beslut efter vad som händer helt enkelt. Däremot kom vi fram till med läkaren rätt tidigt att vi inte behöver gå över tiden eller bli igångsatta utan där ligger ett planerat kejsarsnitt den 2 juni på förmiddagen och om han inte önskat komma innan så får vi äntligen träffa honom då! Otroligt spännande.
 
Ni var ju ett helt gäng som gissade Mr Minis ankomstdatum här och det ska bli så spännande att se när det är dags, första gissningen är faktiskt från Laura och det är redan imorgon -gaaah. tänk om du har rätt!!!! Annars har otroligt många gissat på samma datum som jag sa redan när jag var gravid i vecka 7 – den 28 maj… Vi får väl se… Den 25e och 26e är det också många som gissat på så vi får väl hoppas att det blir någon gång under nästa vecka! Det roligaste är faktiskt att svärfar gissat 2 juni hela tiden och är den enda som gjort det så om det slutar där har han rätt minsann. Lite kul!
 
 
 
Foton av Dayfotografi
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Hade samma upplägg inför barn nr 1 och det kändes toppen för oss. Det slutade med det planerade kejsarsnittet som var otroligt harmoniskt och gick hur bra som helst!

 2. Anna J

  Så ljuvliga bilder. Verkligen fin!

  Vad skönt att ni hittat en plan som känns bra för er. 👍🏼 Jag vacklar än. Har tid för igångsättning 5/6 men möjlighet att ändra till snitt (en vecka senare) och kan inte bestämma mig. :/ Hoppas det drar igång innan 5/6 så ligger inte beslutet på mig. Hur hittade du fram till ditt beslut?

  1. JOHANNA KAJSON

   Ja jag hoppas också att det sätter igång av sig själv så man slipper ta beslut… Jag försökte känna efter i magen och till slut kändes detta bra helt enkelt. Bra för MIG, så du måste försöka hitta vad som är bra för DIG!!!