It’s my birthday! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

It’s my birthday!

Idag fyller jag 29 år… Känns lite svårt att få in den siffran i huvudet för första gången, 29 år… Fast jag känner mig nog som en 29-åring när jag tänker lite på det! Efter en super-kväll igår väntar en lugn födelsedag och just nu ligger jag och slumrar i sängen medan Rickard gör frukost i köket. Urmysigt (och svårt att låta bli att tänka på att om ett år tassar han in tillsammans med lilla Mr Mini och firar mig!)

Jag fick 20 rosor igår, är de inte otroligt vackra?

Grattis till mig och grattis till mamma och pappa som för 29 år sedan efter 10 månaders väntan fick mig, första året (eller okej andra) året som jag funderar på att man borde fira sin mamma på sin egen födelsedag eftersom jag nu inser på riktigt vilket hästjobb hon gjort och hur stora ens barns födelsedagar måste vara…
Nu ska jag fejk-somna-om på Rickards beställning!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Stort grattis på födelsedagen!!

  Apropos det att gratulera föräldrarna till födelsedagsbarnet: här i Danmark har man just den trevliga traditionen. Jag gillar det skarpt. Det gäller också andra bemärkelsedagar, såsom konfirmation, dop, osv. Jag försöker sprida traditionen vidare till vänner och bekanta i Sverige och var det nu må vara.

  Fortsatt god dag!

 2. Therése

  Stort grattis Johanna, ha en riktigt toppendag i din fina nya sjal ;)!
  Måste kommentera på ditt inlägg om att förbereda sig också, så himla bra skrivet och viktigt att ta upp… För det som är rätt för en person är kanske inte det bästa för en annan. Stor födelsedagsbarn!