Johanna Kajson

Spa-dag på Yasuragi

Det var mååånga år sedan jag besökte Yasuragi utanför stan och den gången var jag där på konferens med mitt dåvarande jobb typ 2007 så det var en liten annan upplevelse än vad vi tänkte har idag… Vi firar ju mig i min födelsedagsvecka och idag har vi bokat dagspa bara jag och Rickard ute på Yasuragi vilket ska bli helt underbart!
 
Vi åker ut nu på förmiddagen och tänkte även äta lunch där vilket man gör i sina morgonrockar. Han frågade mig om jag ville sova över men jag vet med mig att jag sover mycket bättre hemma nu i slutet av graviditeten så det kändes inte prio med en hotellnatt just nu.
 
 
 
Igårkväll var vi faktiskt över hos syrran och Alex med två vänner till på spontan middag (Alex lagar den godaste maten på jorden!!) så ikväll får det bli lugn hemmakväll så vi lyder barnmorskan lag, haha. (Hon tyckte dagens spa var ett utmärkt sätt att fortsätta slappna av.)
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Åh, vad härligt med spa! Jag måste bara säga att du är så himla inspirerande! Keep up the good life! Kolla gärna in på min blogg! 🙂