Mitt kalas i takpoolen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mitt kalas i takpoolen

Nu ska ni få höra om när vi firade min födelsedag med min familj tidigare i veckan! (Jag fyller ju år först nästa lördag men mamma och pappa är inte i Stockholm under nästa vecka så vi körde lite tidigare, tänk er att jag fick en bonusdag på min födelsedagsvecka! Lyxigt…)
Jag och syrran började med lyxig pedikyr vid fyra-tiden innan vi trippade över till American Tables uteservering där vi mötte upp mamma och pappa för ett glas bubbel. (Jag satte blind-test på vad jag fick in för något, Billabong! Då har man koll på alkoholfria bubbel….) Både mamma och pappa kom med varsin stor, vacker blomsterbukett och jag att doftade på syrener, pioner, liljor med mera och kände sommaren i mig…
 
Sen väntade middag inne i den snygga restaurangen och där mötte även Alex och Rickard upp för att mumsa fried chicken och dilldränkta pommes. Fantastiskt gott och jag blev bortskämd med superfina (och matchande) paket av hela familjen, så otroligt lyxigt!!
 
 
 
Efter lite paketöppning tog vi hissen upp till taket och bytte om till badkläder och morgonrockar för nu skulle det badas! Hotell Sign har en takpool som är uppvärmd till 35 grader och det var helt perfekt att flyta runt där medan solen gick ner över takåsarna… Viktlösheten när den är som bäst!
 
 
 
 
Efter bad och bastu åkte vi ner till restaurangen igen för efterrätt, American Sundae och sen var det dags att packa ihop alla fina presenter och blommor och åka hemåt för en god natts sömn!
 
 
Åh vilket fint kalas, tusen tack familjen för att ni firade mig så fint!!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna J

    Åh vilken härlig dag. Att vara i en pool är det bästa. Min foglossning känns inte då. Idag skall vi till en liknande pool här i GBG (Upper house) ska bli ljuvligt. Vi ska unna oss en mini babymoon 😍