Johanna Kajson

För högt blodtryck!

Imorse hoppade jag i en vårfräsch look och tog mig bort till barnmorskan för tester igen. Jag kände mig pigg jämfört med igår när jag hade huvudvärk så jag hade skickat Rickard till Skåne på jobb och tänkte ha en lugn vilodag hemma efter besöket.
Men blodtrycket tyckte något annat! Det har stuckit iväg rejält och barnmorskan ringde till BB Sophia för att höra om jag skulle in dit på vidare kontroller för misstankar om havandeskapsförgiftning. Där syntes ingen äggvita på provet vilket kändes bra men BB Sophia ville ändå ha in mig på kontroll.
Imorse innan jag visste att jag skulle vidare från barnmorskan.

Så nu sitter jag med en CTG-maskin runt magen på BB Sophia och väntar på vidare tester. Jag är rätt lugn för jag mår ju hyffsat bra men tankarna snurrar såklart. Attans att mamma och pappa åkte hem igår och att syrran ska flyga iväg på bröllop idag när detta händer och Rickard kommer hem först ikväll.
Vi hörs senare när jag vet mer. En sak är iaf säker och det är att jag sagt till Mr Mini att idag får han inte komma ut för jag har inte bestämt förlossningssätt än!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.