Johanna Kajson

Barnmorskan every day

Näää nu börjar det faktiskt bli lite läskigt, var hos barnmorskan precis igen och blodtrycket har stuckit igen och nu ligger jag precis på gränsen för att de ska skicka in mig på ytterligare kontroller på förlossningsavdelningen, inte så kul! Men ingen äggvita än så länge vilket är jättebra iaf. Så istället för yogaeverydamnday så blir det barnmorskan every day…
Sen ringde läkaren från BB Sophia och gav oss tid för ultraljud och möte på onsdag klockan 11, då ska jag ladda upp mig för att kräva beslut!
Trötta på mina blomsterbilder än? Köpte hem denna gigantiska hortensian igår till sovrummet, vill ha romantiskt och fint omkring mig nu…Första dagen som sjukskriven, var nog bra ändå att de sjukskrev mig så jag fått undan allt och bara kan vila på soffan. Jag har en stor hög med böcker jag vill läsa och en massa skitserier jag vill slumra till… Det blir nog bra.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Får man fråga hur högt ditt tryck är? Är i samma situation själv (fast lire längre från bf, går in i v 35 i morgon) men klarar mig än så länge med en kontroll i veckan, ligger på 145/95 ungefär.

 2. Anonym

  Havandeskapsförgiftning är inge roligt alls. Kanske bäst att plocka ut den lille snarast innan du blir dålig. Han är ju färdigbakad hur som😃 snittet ska väl ändå göras om ngn vecka?

  1. JOHANNA KAJSON

   Man får ju inte bestämma sånt där själv alls tyvärr.. Snittet blir först 25/26 om det blir snitt – får besked på onsdag… Men än så länge ligger jag i gränslandet och har inte havandeskapsförgiftning så de håller nog tummarna för att jag klarar mig 🙂

 3. Emmet86

  Så ledsamt att höra om alla er turer i vården. Hoppas nu på fint beslut på onsdag och kan tänka mig att du får träffa lillen lite tidigare då.
  Själv går jag in i vecka 14 på torsdag och idag var vi på KUB. Så magiskt att se vårt lilla eskimå-mirakel sparkas och röra sig.
  Vi blev ju gravida på 3 IVF:en med ett fryst femdagarsembryo, så allt känns otroligt magiskt och overkligt!