Johanna Kajson

Hemmayoga och vilostund

Det blev lunch på KB och sen ett avsnitt House of Cards i sängen med fötterna i högläge med en kopp kaffe i handen… Det var kul att gå på stan men skönt att komma hem, jag hade lite väl mycket förvärkar under lunchen men efter lite vila nu så har de lugnat ner sig.
Körde stödstrumpbyxor under skinnbyxorna idag, liite för varmt kan man lugnt konstatera!

Ikväll blir det ett pass gravidyoga här hemma och sen ska vi packa BB-väskan och samla ihop tankarna i ett förlossningsbrev, eller vi ska börja med det iaf.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Jag skulle vilja tips om att ta med två väskor, en till förlossningen (de sakerna man ha där använder man ju ofta inte sen,) och en som ni kan ha på BB lite skönare kläder o sådana saker, bara så jag brukar göra på mina förlossningar:)
    Höga trosor och också väldigt skönt att ha efter snittet annars hamnar kanten på torsorna precis vid snittet o det göra väldigt ont! Lycka till!

  2. Ida

    Heja heja er! Du gjorde ju en sån förträfflig lista över vad som behövs innan bebis kommer. Har du kanske en lika bra på lut vad gäller BB-väska? En del flyttar i stort sett in och en del har en liten bag med sig…
    Är i vecka 39 så väskan är packad men känner mig lite förvirrad över innehållet.