Johanna Kajson

Veckans entreprenör

 
Vi kickstartar måndagen med denna fin-fina artikeln på Mitt Företag där de utsett mig till ”Veckans Entreprenör” – vilken cool utnämning att få så här inför den stundande mammaledigheten! Tack!
 
Läs mer här.
 
Detta är min sista riktiga arbetsvecka, sen är tanken att jag ska börja varva inför kommande förlossning och mammaledighet. Tänk att det redan är dags! Men framförallt så har jag en jäkligt kul vecka framför mig, idag ska jag t ex till proffsiga Snacka Snyggt på ett möte med bland annat Elaine som för övrigt skrev ett så jäkla viktigt inlägg om det här med ”förutsättningslösa möten” som man inte ska boka. Läs det, jag får förfrågningar om förutsättningslösa möten ett par gånger om dagen och det finns liksom inte riktigt tid att springa på såna i min kalender, tyvärr. Jag vill veta en rak och tydlig agenda på vad båda parter kan förväntas få ut av mötet om det ska bokas, annars är det smidigare att ta det på mailen. Mer planerade möten åt folket!
Glad måndag.
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. JOHANNA KAJSON

      Tack!! Tanken är att jag ska vara hemma ett år och sen tar Rickard några månader eller så delar vi då. Jag tar sikte heltid till minst februari i första taget 🙂