Vi är alla superwoman! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vi är alla superwoman!

Men hjälp vad många som känner så här, som kämpar på, bryter ihop och kommer igen. Vi är alla superwomans vet ni!! Varenda en, tack för att ni berättar era historier (VAR kommer allt rosaskimrande runt det hela ifrån?? Och VARFÖR ska man försöka få in precis alla under ett enda fack om hur vi ska leva och vara – alla har ju olika förutsättningar!) och tack för att ni peppar på, all pepp och kärlek tillbaka till er!!! 
 
Ibland är det faktiskt så att man störtar och det är skönare att gråta ut än att hålla ihop det. Det kändes ärligare att skriva av mig igårkväll och OJ vad jag är glad att jag gjorde det så vi alla kan läsa igenom kommentarsfältet och sända ut kraft och kärlek till varandra!
 
Inatt har jag knappt sovit och idag vaknade jag med en kropp som gör smärtsamt ont och en gigantisk huvudvärk. Som ett brev på posten helt enkelt, men jag känner mig fasiken som en superwoman ändå när jag ligger här nerbäddad och läser era kommentarer.
 
Foto: Alicia Swedenborg
 
Alicia ville få mig att se mig som en stark powerwoman under fotograferingen ovan och det är precis så man ska se sig själv varje dag, även när man ligger nerbäddad under täcket. Kanske får hasa på mig de där skorna när jag ligger här och känna lite glam? 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.