IKEA-shopping till Mr Mini – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

IKEA-shopping till Mr Mini

Nu har vi gjort en supercheck på vår Mr Mini-lista och handlat en hög med bra-att-ha-saker på IKEA! Phu… Främst ville vi ha en klassik, enkel spälsäng och ett skötbord eftersom vi inte får plats med det på toaletten. (Annars hade jag tusen gånger hellre haft skötbädden på tvättmaskinen inne på toaletten så man har vatten och dusch nära men så blir det när man bor i storstan!) 

Det blev Sundviks skötbord och Gulliver spälsäng – att bygga ihop det blir nog morgondagens projekt!

Det blev IKEA i Jönköping och nu kör vi uppåt igen så vi landar väl i Stockholm vid halv tio ikväll igen. Skönt med en ledig dag ihop imorgon för att fixa och bygga lite tillsammans!
Men förresten, vet ni vad? När vi stod på barnavdelningen och valde bland grejorna precis i början av IKEA-rundan spelades vår bröllopslåt!! Helt sjukt, ingen IKEA-låt direkt och jag blev helt rörd… Svårt att förklara känslan när vi stod där i kyrkan och teamade upp oss och lovade varandra att vi aldrig ska ge upp på varken varandra eller drömmen om en familj – och nu stod vi där och valde spälsäng till vår son… Magi!
Ha en fin söndagskväll.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Vattnet blir ju rumstempererat. Vi har kört det så sedan födseln, och vår 11 månaders har inte haft problem alls med blöjexem, och inte klagat heller klagat på kylan. Tänker att om man använder de där "färdiga" är de ju lika kalla.

 2. Anonym

  Blomsterspruta med vatten och lite babyolja fungerar toppen att våta tvättservetterna med om man inte får plats med skötbordet i badrummet. Både skonsammare och miljövänligare än våtservetterna.

 3. Lisa B

  Men vilken underbar känsla! Vilken låt var det?
  Jag älskar att höra våra låtar spontant så där. Eller det är egentligen bara två som kan höras i allmänheten. När jag och pappa gick in spelades "lets stay together" med al green. Och när vi gick ut från cermonin spelades "are you ready for love" med Elton John. Så peppig stämning!