Påskafton i Småland – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Påskafton i Småland

Idag samlas äntligen hela, stora familjen och Rickards mormor för att fira påsk ihop här hemma i solen… Hundarna busar på gräsmattan (tänk, nästa år springer det runt barn där också – vilket härligt tivoli!!) och vi sitter under en filt och solar lite. 
Det är så magiskt förstår ni att det är inte bara Mr Mini som kommer till oss i år utan han ska även få en kusin i september och ingen kunde vara gladare än vi!!! Älskade Emelie och Fredde väntar också sitt första barn och jag är så gaaaalet glad. Jag älskar själv att jag haft så många jämngamla som mig själv omkring mig under min uppväxt och nu får Mr Mini också uppleva det genom livet. Simon som t ex är den kusin som jag är lika gammal som (bara 1,5 månad mellan oss) och jag var verkligen supervänner hela uppväxten och han betyder otroligt mycket för mig än idag. Herregud vad skoj detta ska bli!
Och helt egoistiskt så känns det fantastiskt att jag och Emelie får dela denna stora upplevelsen vi går igenom nu tillsammans också! Vi smsar gravid-updates till varandra på tisdagarna när vi går in i nya veckor och peppar varandra. Undra vad det är för filur som de väntar? Spännande är det iaf…
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.