En efterlängtad bild – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

En efterlängtad bild

Glad påsk!! Idag kom påskharen med ett sött litet påskägg som låg utanför vår dörr imorse, hur mysigt som helst… 
 
Men nu vill jag egentligen prata om igårkväll – för tanken på igårkväll får mig faktiskt att börja smågråta av hur fint det var… Att låta en proffsfotograf fota ens stora händelser är självklart för en del men precis hur töntigt som helst för andra. Lite “hur ego får man va?”
 
Men de 1,5 h med Sara på Dayfotografi igår kändes inte som en fotografering utan snarare en stund för oss att landa i att vi får gå igenom detta tillsammans. En stund att tänka på Mr Mini, mysa med magen, kramas med varandra och pussas om och om igen i solnedgången. (Nu blir jag gråtig igen…) 
 
Saras sätt att få en att slappna av och vara i nuet och snarare ha en fin stund än tänka på att man blir fotograferad är enormt trygg och man skrattar alltid så man får ont i magen med henne.
 
Detta var faktiskt den mysigaste fotograferingen jag (vi) någonsin gjort! Så stort och viktigt på något sätt… 
 
Dessutom fick vi en liten sneakpeak direkt på några av bilderna…
Foto: Sara Landstedt/ Dayfotografi
 
Nu är det inte långt kvar innan vi får träffa dig Mr Mini!!
 
 
 
 
Ps, klänningen jag har på mig på bilden har blivit min absoluta favorit!! Jag bor i den dygnet runt för det är det skönaste gravidplagget jag äger och det är rätt härligt att få glida omkring i en långklänning allt som oftast. Jag såg den på GlamMom för några år sedan när jag fixade en klänning från dem till Isabella och Odds fotografering inför bröllopet där Isabella hade Gillis i magen.  Då tänkte jag att den vill jag minsann ha om jag får bli gravid någon gång och nu är den min! Fin tanke att det blev så som jag önskade så innerligt där jag stod ofrivilligt barnlös och backade upp denna plåtningen 2013…
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Vilka otroligt fina foton! Jag älskar när fotografen lyckas fånga känslorna på bilden och man kan verkligen se kärleken mellan er och även till Mr Mini! 🙂 Jättefina verkligen!

  2. Anonym

    Jättefina bilder! Ångrar lite på att vi aldrig gjorde en gravidfotografering tillsammans jag och bebisens pappa. Är ju också hans bebis i magen… Men det får bli nästa gång 🙂