Välkomna till världen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Välkomna till världen

Men åhh, inom loppet av bara några dygn har tre nya små människor kommit till världen!! Charlotte, en gammal kollega till min men framförallt en FANTASTISK KVINNA jag umgåtts alldeles för lite med de senaste åren fick en liten dotter här i Stockholm för några dagar sedan, Emma vars blogg jag följt sedan en fotografering med Cosmopolitan för många herrans år sedan som jag gjorde när hon jobbade där fick sitt barn i söndags och inatt kom kusinen Simon och hans fina fru Lisas son till världen – hurra!!! De har ju Elliot sedan tidigare som nu blivit storebror minsann, hur coolt som helst!
 
Själv är jag på väg ut i det vackra vårvädret efter en kontorsförmiddag för att möta upp min vän Anna som också går i väntas tider då hennes lilla son kan komma till världen vilken dag som helst nu. Hon har gått på sin för-mammaledighet nu och hennes jobb är bara att vila upp sig, ska bli spännande att höra hur det går för henne för hon är en aktiv rackans kvinna som brukar ha fullt upp! Tur att jag bara jobbar halvdagar så jag har tid för spontanfikor i solen.
 
 
 
Dagens fotbollsmage, den är verkligen rund som en boll nu, hur coolt som helst!
 
Ikväll väntar gravidyoga och sedan ska vi kidnappa syrran och Alex för en dubbeldejtnight med överraskning…. Alex fick det i födelsedagspresent av oss eftersom vi fyra umgås så sällan själva. Det blir kul!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej,
    Tack för en fin blogg. Jag undrar vilken barnmorska du går till? Jag har själv en kronisk sjukdom och känner därför att jag vill ha en trygg barnmorska. Kanske kan du hjälpa mig?
    Lycka till med den lilla bebben!