Min boudoirfotograferingen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Min boudoirfotograferingen

Idag är det onsdag och det byter att vi släpper ett nytt avsnitt av vår podd Vardagsfesten. Och detta avsnittet är jag faktiskt lite nervös för eftersom jag berättar om något väldigt privat till mig och efter inspelningen fick jag lite panik och ville tar bort allt – kändes FÖR bjussigt liksom… Men efter lite pepp från podd-kollegorna så släpps avsnittet nu och då bjussar jag på bild från min privata boudoirfotografering med minsann, phu. Fotograf bästa Dayfotografi för två år sedan.
 
Lyssna och kommentera gärna, vad tycker ni om boudoirfotograferingar?
Ni hittar alla de gamla avsnitten här. – Tryck på play efter lilla reklamjinglen med.
 
 
 
 

“Vi pratar ”På bröllop med Kakan” som går just nu på Svt Flow, bröllopskonsultationer Johanna har på G och följetången kring Emilias och hennes man ringar fortsätter… I ”fråga bröllopskoordinatorn” snackar vi bland annat boudoirfotograferingar och andra morgongåvor och ni får de bästa tipsen på vad man hittar på under brudskålsminglet – ett klassiskt misstag är för lite mat och för lång tids mingel utan information från toastmasters. Lyssna gärna via aCast-appen så ses vi på den stora LIVEPODDEN på lördag!!”

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    Så bra att du delar med dig! Har själv gått och drömt om en sån fotografering till min blivande man. Men nu har jag bestämt mig. Klart jag ska göra det! Tack!