“Lyxig gravidmassage med SPA” – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

“Lyxig gravidmassage med SPA”

 

Nu har jag jobbat undan i rekordfart och ska strax bege mig ut för lunch och sedan vidare ut till Saltsjöqvarn där jag ska gå på massage för första gången under graviditeten. Har tänkt unna mig massage, ansiktsbehandling och pedikyr i 10 veckor nu men inte riktigt kommit loss men nu jäklar – idag går jag in i sista trimestern och nu ska jag komma loss och ge mig själv lite extra treats!

 

 

Jag har testat boka denna som låter precis hur lyxig som helst, lyssna på detta:

Lyxig gravidmassage med SPA-entré: Massagen utförs på lyxiga Sturebadet Marina Tower, i Saltsjöqvarn. Du kan välja en terapeuptisk (behandlande) eller mjukgörande (mer taktil) massage). Massagen ges av Joakim Eriksson som är utbildad massör och personlig tränare och dessutom inom kort färdigutbildad Osteopat. Han kan anpassa massagen efter just dina speciella behov och önskemål. Behandlingen är 50 min och kostar 895:- vardagar. (Fre – Sön 1095.00 kr).

I behandlingen ingår en SPA-entré samt:

Tillgång till Hamam

Bad i bassäng

Jacuzzi

Ång/Torrbastu

Gym- och konditionsträning

Lån av badrock, handduk och tofflor

Kerstin Florians lyxiga hudvårdsprodukter i duschen”

 

Det låter ju HUR nice som helst, och jag som LÄNGTAT efter att få bada varmt, bara det ska bli så ruskigt skönt det med… Har dessutom köpt en ny baddräkt jag vill testa och tar med mig nästa bok på listan att läsa – “Att möta förlossningssmärta”. En riktig välgörenhetseftermiddag till bara mig och Mr Mini.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jag var på clarions spa i vecka 35 på gravidmassage och ansiktsbehandling och badade i poolen och hade det superskönt! Så värdefullt att lyxa med grejer innan bebisen kommer!

  2. Anonym

    Så mysigt! Njut ordentligt!! Jag ska gifta mig på lördag i vecka 31 och sedan ska vi checka in på spa över natten ska bli så mysigt 🙂 kram