Han har ett nytt jobb! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Han har ett nytt jobb!

Efter lång tids planering blev det idag äntligen officiellt att min man Rickard sparkar igång ett nytt jobb under våren. Bolaget utgår från både Stockholm och Skåne vilket passar oss perfekt och vi är jäkligt peppade på utmaningen som står framför oss när han nu kliver in som VD på det spännande företaget. Jag säger vi är peppade för det har varit en stor process vi båda diskuterat och planerat för tillsammans såklart och ett sådant här beslut kräver att man teamar upp.
Jag är så stolt över honom och är otroligt trygg i att han kommer anta sig alla nya utmaningar på ett fantastiskt sätt och mitt jobb är att peppa och stötta och backa upp vilket jag ju slipper göra ensam snart när Mr Mini anländer. 

Vi säger därför tack och hej till Norgenätterna och tyvärr också till det älskvärda bolaget han jobbat på sedan vi flyttade upp hit, de kollegorna kommer även jag sakna enormt. De är världsbäst och även jag har fått vara med på så otroligt mycket, nästan som kollegor till mig med faktiskt! 
Det har pirrat i min mage hela dagen när Rickard varit ute och träffat alla nya kollegor och nu längtar jag tills han landar i Stockholm ikväll så jag får fira honom ordentligt med gotter… (Okej då vi har firat med champagne både en och två gånger här hemma men ikväll känns det som vi bara måste få fira honom lite till med hans favoriter…)


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therése

    Så spännande! Stort grattis till Rickard! Vad är det han jobbar med? (Obs, förstår helt om han/ni inte vill prata om det eftersom det är din blogg och du som är offentlig genom den). Ha en fin kväll!