Kronärtskockor och magsmärtor – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Kronärtskockor och magsmärtor

Innan jag hamnade i fosterställning med totala magsmärtor igår lagade vi en riktigt mysig fredagsmiddag med kronärtskockor bland annat som jag älskar!!! 

Jag handlade hem allt för helgen via Mathem igen faktiskt och hitintills har det blivit billigare än att gå och handla här, smart grej!
Sen såg vi finalen av På Spåret och åt glass innan jag märkte av de enorma smärtorna i nedre delen av buken som fick mig att bli yr så vi fick bädda ner mig med två smärtstillande som min läkare på BB Stockholm sagt åt mig att testa innan vi åker in. Jag kände Mr Mini sparka lika kraftfullt som vanligt så jag var faktiskt aldrig speciellt orolig för honom och sen väntade en dimmig natt där hag vaknade till och från men kände att vi kunde avvakta att åka in och nu på morgonen mår jag mycket bättre igen och är mest öm i hela kroppen och alla musklerna. Tack och lov!  Däremot karatekickade Mr Mini rakt in i ömheten från igår längst ner i magen innan och då skrek jag rätt ut av smärta, fick nästan en chock själv men sen har han dundrat runt i resten av magen och det går bättre – han har blivit så stark i sina kickar de senaste dygnen vilket är mysigt!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.