Filtar till Mr Mini – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Filtar till Mr Mini

Jag har förstått att små barnfiltar är hela hemlisen till de första månaderna med en nyfödd och jag kommer på mig själv att liksom vilja fullständigt frossa loss och köpa hem hur många filtar som helst eftersom alla säger att man inte kan få för många…. Än så länge har vi bara köpt en, denna Saturday blanket från Livly och det gjorde vi för länge sedan när vi fick besked att allt såg bra ut i ett tidigt stadie tillsammans med body och mössa i samma mönster…
 
Lite fler drömmiga filtar jag hunnit spana in är denna från Soft Goat som är i cashmere och en lyxig cashmerefilt borde varenda nyfödd ha har jag hört:
 
 
 
 
Sedan älskar jag grått och denna fina från Lindex har jag klämt lite på, riktigt fin och mjuk.
 
Sprang på denna på Bonti också, det ÄR ju något speciellt med kabelstickat måste jag säga…

Muslinfiltar ska vara superduper att ha hemma med, dessa från Bonti var fina:
 
 
 
 
 
Sedan fick jag höra att Rickards mamma hittat hans allra första lilla bebisfilt i blått som någon nära hade stickat, då började jag gråta för tanken på att svepa in Mr Mini i den var så fin. Jag längtar efter att gå igenom allt som Rickards mamma sparat där hemma och allt som finns hemma hos mamma och pappa! Vi är ju två tjejer i min familj så det är verkligen guld att få snicksnacka lite med svärmor och få några tips på det här med en liten kille, hon har lovat visa mig alla möjliga knep i helgen när de kommer upp och hälsar på oss!
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.