Besök hos barnmorskan – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Besök hos barnmorskan

Jag och Rickard vad hos vår barnmorska nu på lunchen för att lyssna på hjärtat, mäta magen, väga mig och ta prover för järnvärden och blodsockret och allt såg hur bra ut som helst! Sååå jäkla skönt, kände mig stark och stolt över att det går så bra trots smärtor och levaxinet mot sköldkörteln!
 
 
Därför gick jag och Mr Mini och belönade oss med inköp nya träningsbyxor efteråt! Jag ville ha några riktigt sköna som jag kan ha resten av graviditeten nu (och efter, har på känn att mjuka, stora och sköna träningsbyxor är skönt i sommar med…) och än så länge säger barnmorskan att det är okej att jag tränar mina tre pass i veckan trots lite sammandragningar som har börjat dyka så då vill man ju ha något skönt och fint på sig!
 
 
Det är fasiken svårt att hitta träningsbyxor när man är gravid! Här är ett gäng jag provade på HM och som ni ser är färgskalan inte den roligaste men alla är “vanliga” träningsbyxor för det verkar inte finnas speciella gravidbyxor märkligt nog? Det blev ett par svarta helt enkelt i extra stor storlek som satt mjukt och skönt med en kant man kunde vika upp, men helst ville jag ha dessa:
 
 
De fanns dock inte i mina storlek så de får jag hålla span på vid annat tillfälle när jag är i närheten av en annan HM butik helt enkelt!
 
Ikväll blir det nytt pass av gravidyoga inne i stan med ny instruktör, spännande!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jag köpte träningsbrallor i New York (vanliga Nike men en storlek större än vanligt) och det var så peppande, för personalen var ÄNNU trevligare än vanligt amerikanskt supertrevlig när man var preggo! Värsta boosten!

  2. Emmet86

    Kolla Lindex Mom-kollektion på nätet, har för mig att de precis släppt träningsbyxor för preggosar. Jag kikar runt på mamma- och bebiskläder som en del av min pepp inför varje försök i IVF karusellen. Ska ju köra det tredje återföringsförsöket nästa vecka (skrev det för några dagar sen, men full förståelse om du inte minns det 🙂 ).