Världens bästa bebisstrumpor – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Världens bästa bebisstrumpor

Jag har hört från så otroligt många håll och kanter nu att de enda strumporna som sitter kvar på en nyfödd är polarn och pyrets. De är de enda man behöver tydligen!
Därför har vi nu snällt införskaffat några få till Mr Mini som kan vara sköna att ha, jag valde vita framför de mörkblå men där finns många fina färger – in och kika!

Jag har fått många frågor från er läsare som också ska bli föräldrar för första gången och är lika förvirrade som jag på vad man behöver och inte så därför tänkte jag sätta ihop en lista efter hur vi tänker utifrån alla råd vi fått. Sounds good?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Mitt tips är att det räcker med typ 2 par strumpor! Och sen inga tröjor, bara bodys. Man vill inte sätta små tröjor på nyfödda, de är bara i vägen. Våra fina små koftor vi köpte ligger fortfarande oanvända 🙁 Det man däremot vill ha är filtar, du kan inte ha för många!!

  2. Carolin

    Om era bekanta är som våra bekanta, så köp inte fler strumpor! Tydligen är det vanligt förekommande i alla välkommen till världen paket. Gärna i två el tre-pack. Och strumpor är det man behöver tvätta minst av alla bebisens kläder och därför inte använder så många av heller. Har haft överflöd av strumpor, haha! 🙂