Mr Minis garderob – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mr Minis garderob

Jag lovade ju er att jag skulle visa hur Mr Minis garderob blev. Någon frågade var de små barngalgarna var ifrån och de hittade jag på Åhléns, ett hett tips!

Ni kan få se lite kläder då och då om ni vill med, här hänger ju allt på rad men det första vi kikar närmre på är detta settet från Livly med stjärnor på. Jag gick loss på rubbet: bodyn, koftan, byxorna och mössan! Klart man ska få vara kittad när man kommer till världen!
Nu ska vi spela in veckans podd som släpps på onsdag, jag tror jag håller på nyheten till dess… Vad vill ni höra med av i podden eller läsa mer av här i bloggen förresten? 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viktoria

  Men ÅH vad drömmigt fin garderob lille bebisen har! Exakt så skulle jag också vilja ha. Så fint när allting hänger så man verkligen ser. Superfina kläder ser det ut att vara också!

 2. Lisa

  Åh det är verkligen en så himla speciell känsla att få tvätta, vika och hänga de där små pyttekläderna… Fick en reality-check hos barnmorskan idag när hon sa: "Om 1,5 vecka kan det sätta igång när som helst!" Eeeeh, har inte tvättat NÅT, inte hämtat vagn, inte installerat bilstol… Nä lillebror får helt enkelt vänta ett tag till! 😉 Var aningen snabbare på allt det där första gången!

  Såg att du fått önskan om ett tips-inlägg! Jag tipsar om att inte bara tvätta bebisens kläder och lakan i parfymfritt, utan kör allt. Bebisen kommer ligga nära era kläder, i era lakan osv. Börja nu så har bi tvättat igenom ett mesta och behöver inte paniktvätta sen. Första snutten sov jag med några veckor innan Elliot skulle födas så den luktade som jag. Behöver följa några av mina egna råd också… Hjälp snart kommer en till! Sorry för novell, puss!

 3. Therése

  Ja jag håller med dig Tove, var börjar man? Jag är nu i V 24 och går och fingrar på plagg men det är som att ngt i min hjärna vill hitta det "perfekta första plagget" och aldrig vågar köpa ngt. Hehe det släpper nog snart och känner jag mig rätt så släpper det rejält när det släpper. Hihi det finns ju så mycket sött!

  1. johannakajson
   JOHANNA KAJSON

   Ja var börjar man? Skitsvårt men nu är vi igång här, haha. Men barnet måste ju ha kläder tänker jag så nu har alla spärrar släppt och den där rean hjälpte ju till en del, hihi…

 4. tove

  hej!

  jag väntar också mitt första barn och älskar att läsa om er resa. det är så skönt att läsa om era tankar och vad ni gör när man är i samma sits.
  jag känner att vi inte alls köpt så mycket saker och kläder, vet inte riktigt vad man behöver, hur mycket man ska köpa, vart man köper etc etc. kan du int erlägga upp lite länkar och berätta vart de söta små kläderna kommer ifrån. och förutom vag, hur tänker ni med allt annat man behöver?

  kram på er

  1. johannakajson
   JOHANNA KAJSON

   Åhhh jag förstår dig precis, jag känner likadant och att man kanske "borde vänta" hit och dit men nu helt plötsligt känns det mer verkligt och som att det är dags att köra igång, haha. Jag vill verkligen inte hålla på med det sista månaden, då ska jag ligga på soffan och vila hade jag tänkt :). Men jag är lika förvirrad som du på vad man behöver och inte men har lyssnat runt bland mina vänner så jag ska testa göra en lista med hur vi tänker 🙂

 5. Anonym

  Jag tycker att bloggen är jättebra! Perfekt blandning och kul att du lägger ner så mycket tid och uppdaterar så ofta! Du är en stor förebild! Mr Mini har valt en fantastisk mamma!