Tärnor i kimonos – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Tärnor i kimonos

I förra veckans podd-avsnitt pratade vi bland annat om fotografering när bruden fixas och tärnor o kimonos och då var jag tvungen att se tillbaka på systerns bröllop i somras där vi var hela 5 (eller faktiskt emellanåt 6st) tärnor!
 
Syrran hade nämnt att hon tyckte det skulle vara fint om vi alla hade olika färger på kimonos vid något tillfälle så när vi kidnappade henne ner till Köpenhamn för en hel helg med bara oss tärnor hade vi fixat så där hängde kimonos på varje stol. En i varje färg (vi hade ju olika färger på tärnklänningarna med) och syrran fick vit såklart.
 
De hade vi på oss på fredagens middag där i Köpenhamn men även under förmiddagen på syrrans bröllopsdag och jag kan inte hjälpa det men jag älskar såna här matchningar:
 
 

På denna bilden dansar vi nattklubbsdans innan det är dags att klä på bruden, haha. Vi dansade så många gånger under dagen och natten och det har fångats på en hel del bilder, så kul!! Ser ni att bruden (i vitt såklart) dessutom  har ett litet strumpeband runt låret? Det lät jag och designern av klänningen sy upp av en bit tyg från min bröllopsklänning med en blå tråd…
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.