Juicemorgon och platt mage – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Juicemorgon och platt mage

Godmorgon gott folk!
Jag kickstartar denna fredagen med att göra en juice för att skrämma bort de där små förkylningssymptomen som dök upp inatt. (Var de kom ifrån förstår jag inte för jag låg hemma i huvudvärksattack hela dagen igår och vilade…) 

I denna juicen körde jag i morötter, äpple, ingefära och mynta. Får göra varmt vatten med citron och ingefära i eftermiddag med så har jag nog skrämt bort baciluskerna rejält!
Igårkväll när jag skulle sova så vaknade inte Mr Mini och kickade loss som han brukar varje kväll och imorse vaknade jag med en mjuk, plattare mage – något som jag inte haft på flera, flera veckor. Jag fattar ju att det ändras och han säkert sov så mycket igår på dagen när jag sov i attacken och med medicinerna men man blir ju ändå lite nojig. Nu går jag och väntar på att han ska spralla omkring och sparka så jag känner igen honom igen.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Suss

  Jag var mkt nojig över fosterrörelserna, tror det är efter vecka 30 man ska känna bebis varje dag (osäker på när det inträffar, fråga din bm om det, jag är osäker!).
  Iaf, jag var så orolig för det och ringde till BB ngn söndag då jag tyckte han var så lugn och de sa att jag skulle lägga mig på sidan, om jag hade känt bebisen 10 ggr på två timmar var allt bra. Så det brukade jag göra rätt ofta.
  Sen när bebisen är ute oroar man sig också för allt möjligt, det hör nog till med att bli förälder 🙂 men när det gäller fosterrörelserna längre fram är det bättre att vara orolig en gång för mkt än en gång för lite, det sa även BB när jag ringde.

 2. Sara

  Det blir skönare lite senare i graviditeten när man kan buffa på magen och väcka bebin om man inte känt den på ett tag! I slutet av min graviditet när jag satt och opererade (är kirurg) så var det så sjukt mysigt när bebin sparkade loss samtidigt som jag jobbade, lite som en hälsning att snart, snart kommer jag och ställer allting på ända! Bästa grejen allafall, att vara gravid och få barn!

 3. Lisa B

  Alltså, det är så märkligt. Allt du förklarar om din graviditet är såååå likt min graviditet (v30 idag!). Allt utom endometriosen och smärtorna som hör till. Men just i vecka 23 gick jag en hel dag med rädslan att "nybörjare han död" han hade inte rört sig på heeeela dagen. Så vid 20.00 när alla julgikagäster hade gått hem gick jag in och la mig på mage i sängen. Det tog inte ens två minuter så vra han igång. Åh tack och lov, sprattelprinsen lever!!
  Stor kram!