Sista vykortet från Dubai – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sista vykortet från Dubai

Så var sista dagen slut och inatt är det dags att lämna Dubai för den här gången. Vi flyger 02 lokal tid så kvällen ägnar vi åt att besöka Mall of Emirates där den berömda skidbacken inomhus finns bland annat. Vi älskar ju Cheesecake Factory så middagen fick bli där (hallå, prova deras pasta bellagio!! Galet god varje gång!) och en liten cheesecake fick minsann packas ner to go… Ett måste när man är här! 
 
Dagen då? Jo tack den har bara ägnats åt sol och bad och en sväng till dolphine bay på vårt hotell där vi kikade på delfinerna och sjölejonen. (Vi badade ju med delfiner på Jamaica och det var en mäktig upplevelse vill jag lova!! Därför skippade vi det idag för att behålla minnet från förra gången.)
 
Vi promenerade genom alla 68 000 fiskar i akvariet också och vid skidbacken såg vi pingviner – det blev en djurisk dag helt enkelt!
 
Imorgon väntar svensk mark igen, jag har tagit ledigt imorgon med för att kroppen ska få landa lite försiktigt, man vet ju inte hur det går med sömnen inatt på planet… Men vi landar iaf tidigt på morgonen så vi hörs när jag är hemma igen!
 Tjing från Dubai!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.