Vykort från Rickards födelsedag – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vykort från Rickards födelsedag

Idag fyller Rickard år, hurra, hurra, hurra!!
 
Det firade vi med frukost på balkongen, han tog en löprunda, sol och bad några timmar och sen taxi till Dubai Mall för att åka upp i världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Jag måste säga att det vad svindlande högt och precis när vi gick ut på terassen så vaknade Mini så jag kände honom. Riktigt häftig känsla!
 
Däremot var världens största mall – Dubai mall på tok för överskattad för oss. Det coolaste här är alla enormt rika människor man kan spana på som shoppar hejdlöst i lyxbutikerna – men trots att det är “Shopping festival” är det sanslöst dyrt här och detta köpcentrumet är FÖR stort för min smak. Min gravida kropp har bara velat sätta sig ner på golvet och vila/ svimma/ kräka men det får man ju inte i detta landet. Man får liksom inte sätta sig och vila på golvet trots att alla bänkar är upptagna, lite speciellt när de egentligen är så måna om gravida kvinnor här! Toaletterna däremot – de älskar jag! De städar mellan varenda människa, helt otroligt! 
 
Och sen hade vi lite otur på fontänen som ska vara en av de coolaste i världen var avstängd idag (och de senaste dagarna) för Saudi Arabiens kung har dött och då spelar de inte vattenspelet av respekt. Annars är det klockan 18 varje kväll och sägs vara riktigt häftig…
 
Nu ska vi sätta oss på en uteservering här och äta födelsedagsmiddag, det blir iaf en bra avslutning på dagen!
 
 
 
Vad Rickard fick i födelsedagspresent? Det får ni se när vi är hemma i Sverige… Men idag har han iaf fått allt han önskat oavsett vad det kostat och jag har betalat – som en öl för 120kr på vårt hotell, haha.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tea Sjö

    Snälla Johanna! Kan du ge mig svar på vart den vackra tunikan med alla färger är för märke/affär?
    Jätteglad för svar, Med vänlig hälsning, Tea