Johanna Kajson

När magsmärtorna tar över

Phuuuu, inatt vaknade jag med såna enorma magsmärtor långt ner (i vad jag upplever är där äggstockarna sitter) som fick mig att ligga vaken och kvida i flera timmar! Vi försökte med allt men inget hjälpte och timmarnas match gjorde mig till slut så matt så jag somnade vid åtta imorse med en värmedyna Rickard fixat åt mig. Det var ju inte så länge sedan vi var inne på akuten och jag var verkligen inte sugen på att sitta där och köa för att få beskedet att det nog är endometriosen som spökar igen. Det är helt galet vad ont det gör när det kommer och när jag till slut vaknade vid 11 igen var hela kroppen helt slut av alla kramper men smärtan var borta. Skönt!
Kvar fanns bara ömheten i magen från natten, en dundrande huvudvärk och en smärtsam kropp som spänt varenda muskel för att överleva under natten – hur mycket jag än försökte undvika det. Rickard beordrade mig att stanna i sängen hela dagen och vila, sova och prova spikmattan medan han har passat upp mig och tröstat mig. Hoppas smärtan och ömheten är borta imorgon!
Får bli bild från igår istället för idag är det inget charmtroll som ligger gärning gnyr kan jag säga! Phu… Den där fina pälsen var sista gången jag använde för säsongen för den gick inte att knäppa över magen längre, nu blir det gråa kappan resten av vintern!

Det är en ynklig liten Johanna här hemma idag ska ni veta, ska det vara en sådan här kamp hela tiden? 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa B

    Men stackars stackars dig! Såg att du fick tips om floating. Jag skickar tips om kinesisk akupunktur. Det har hjälp mig med ledsmärta, ångest, sorg, bättre sömn och regelbunden mens. Världens västa lilla dr. Pan i Uppsala.

  2. Anonym

    Det låter hemskt med smärtorna ;-( Nåt som slog mig när du skrev att du uppskattade att flyta i vattnet; har du testat floating? Man flyter i väldigt salt vatten i en ’tank’, känslan ska likna den som Mini har i magen (viktlöst och varmt). Floating finns i Gävle, så det borde även finnas i Stockholm 🙂 Det är väldigt avslappnande eftersom inga muskler behöver jobba för att kroppen ska vara varm eller flyta. Sköt om dig!
    /Ji