Första dagen på 2015 – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Första dagen på 2015

1 januari, första dagen på 2015… Jag är så otroligt spänd på vad det här året har att erbjuda och vad årskrönikan för 2015 kommer innehålla när jag ska sammanfatta året… Minis år!
Igår var hur roligt och mysigt som helst! Vi åt en riktigt bra 7-rätters och jag måste säga att kocken hade lyckats med varenda rätt! Godast var hummern med citruskräm och apelsin… Mmm.

Tolvslaget spenderades utomhus vid poolen och här släppte de rätt många rislampor som steg mot skyn. Vackert!
Jag somnade vid två (tre svensk tid) så jag var imponerad att jag höll ut så länge! Både tidsmässigt och som discokula i Louboutin klackarna som är de smalaste jag äger… Det var ett supersätt att fira in det nya året och idag väntar sol och kanske lite spa… 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paula

    Ser ut som ett härligt nyårsfirande och jag är dessutom imponerad över att du hade klackar på dig, jag hoppade helt över det detta året! Jag lyssnade på Vardagsfesten idag när jag gick årets första promenad, och när ni pratade om att du och Emilia låter lika så tänkte jag att ni kanske i början av varje avsnitt kan presentera er för då kanske det blir lite lättare att skilja era röster åt? Det är väl egentligen bara i första avsnittet som ni gjorde det tror jag? Hur som helst så gillar jag verkligen podden, så keep up the good work! Också hoppas jag att resten av resan blir mysig.

  2. Therése

    Gott nytt år! Ja tänk så spännande 2015 kommer bli :).
    Jätteroligt och intressant att läsa din årsresumé. Många lyckliga stunder samtidigt som man nu får höra kring ert kämpande under hela året. Tycker ni är inspirerande på hur ni tagit vara på varandra och hur ni gjort härliga saker under tiden. Ta vara på varandra!