Trött och ledsen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Trött och ledsen

Kryper ner och lägger huvudet på dessa juliga kuddar. (Ja – jag har gått helt bananas på julkuddar i år.) Jag har haft några tuffa veckor mentalt med jobb, projekt och andra privata beslut som jag märker har tagit hårt och jag är HELT slut… 
Och just idag kanske det är extra hormonpåslag – vad vet jag? Men jag gråter och gråter ikväll, phuu. Jag har inte varit så humörshormonig och absolut inte så där arg som det verkar som mängs gravida är… Men ikväll är jag så slut och gråtig så det inte är klokt. 
Ännu en sak som känns jobbigt och sorgligt (just idag) är att jag bara har ett dygn kvar här hemma i min älskade, juliga lägenhet… Det ska bli jättemysigt att åka ner till Skåne och Småland såklart och fira jul men att julen här hemma redan är över känns sorgligt… Lyllos alla er som inte behöver flytta hemifrån hela julen.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hoppas du mår bättre, det är säkert hormonerna som spökar! Förstår hur du känner med att alltid resa bort, vi har äntligen tagit beslutet att flytta hem till Skåne igen i vår!