Johanna Kajson

Bankmöte på stan

Jag och Mini drog på oss de nya mamma-skinnbrallorna jag fick av syrran och knöt på mig en riktig rosettblus för idag vankades det viktigt bankmöte minsann!
 
Jag startade ju mitt bolag 2010 och har arbetat heltid med det sedan dess och jag ska villigt erkänna (förlåt Isabella, nu är det skämskudde på mig!) att jag har stuckit huvudet i sanden för allt vad pension, försäkringar, fonder och aktiesparande heter. Jag tog självklart en ansvarsförsäkring för mig och mina anställda 2012 när jag skulle anställa för första gången och göra större projekt men annars har pengarna bara legat på ett ”vanligt” konto och där har de ju inte växt såklart vilket är precis hur dumt som helst.
 
Hur som helst – idag tog jag mig i kragen (eller rosetten) och spatserade in hos min bank och satte mig ner med två företagsrådgivare och gick igenom rubbet! Satte av 100 000 till pensionen för i år, la upp pensionsparande för kommande år och kikade på möjligheter för att sätta av en del i fonder och aktiefonder under 2015. Jag ska ju ha det minst lika bra som en anställd på ett vanligt bolag och ingen annan ordnar sånt här åt mig eftersom jag är egen och det är ju dumt såklart men nu är det gjort! HURRA och HEJA MIG!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.