Ansiktsmask i soffan – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ansiktsmask i soffan

Jag har legat i soffan prick hela dagen och vilat varvat med adminjobb. (Svårt att sjukskriva sig helt när man är egen) Och magen har varit lugn, så det verkar hjälpa! Huvudvärken däremot har exploderat men det är som vanligt efter en sån tuff jobbhelg.
Idag passade jag iaf på att göra en ansiktsskrubb och en ansiktsmask som jag fick i min adventskalender från Body shop och det behövde verkligen mitt ansikte. Jag har aldrig haft så dålig hy som under tiden jag gått på hormoner via IVF:en och nu när jag är gravid…

Den här var faktiskt ljuvlig – kan varmt rekommendera den!!
Jag tycker det är svårt att lyssna på min gravida kropp – jag är så van att kämpa emot smärtor och jobba och köra på ändå eftersom kroniska smärtor är en del av min vardag. Nu skriker min omgivning till mig att detta är annorlunda och jag måste lyssna och vila, inte helt lägg. Hur känner ni andra som är gravida? Kör ni på som vanligt eller lägger ni er i soffan och avbokar allt?
Ska förresten skriva gravidupdate i veckan med, går in i vecka 17 imorgon!!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Suss

  Jag är en "duktig flicka" och förstår känslan så väl av att ha svårt att ta det lugnt men som alla säger till dig: nu är det dags, om du får ont måste du skita i Luther som sitter där på vår högra axel och bara vila och ta hand om dig och bebisen. Hen är det viktigaste av allt i hela världen, allt annat löser sig!
  Kram på dig!

 2. Anonym

  Nu ska du verkligen inte köra på som vanligt om din kropp ger dig tecken på att inte orka.
  Om din kropp säjer sov då ska du gå och lägga dig och sova ät när du är hungrig osv. Är du orolig över nåt gå till barnmoskan inga fråger är dumma att fråga.
  När jag var gravid lyssnade jag extra noga på min kropp.
  Kram!

 3. Lisa

  Nu ska du verkligen inte köra på som vanligt om din kropp ger dig tecken på att inte orka. Tänk på att din kropp jobbar för fullt med att få en annan liten människa att växa och må bra. Stress och press är inte bra för varken dig eller Mini, din kropp kämpar BÅDE med dina smärtor och att baka Mini. Herregud, din kropp förtjänar duntossor, te och praliner, vilket jäkla jobb den gör. Ingen och då menar jag verkligen INGEN kommer klandra dig för att ta det lugnt när du är gravid. Jag har snarare upplevt att alla kunder är väldigt förstående och många är föräldrar själva och vet vad det är att gå igenom en graviditet och sen även att ha småbarn. Börja så smått att trappa ner nu så blir det inte så tvärt sen när du ska sluta jobba. Det är en så himla kort period i livet, du ska jobba i MÅNGA år till och det gör verkligen ingenting om du tar det lugnt i några månader. STOR KRAM!

  1. johannakajson
   JOHANNA KAJSON

   Nej du har så rätt – bring on the pralins liksom!! Jag försöker också plocka bort och tacka nej så hela 2015 ska vara lugnare. Och ska försöka checka ut helt från 1 maj!! Tack för tips och pepp!