Johanna Kajson

Gravidträning

Alltså det händer så mycket spännande grejor så jag hinner ju knappt berätta för er om hur jag mår i graviditeten – nu när jag äntligen kan! 
 
Men så tänker jag att ni kanske bara vill ha samma gamla vanliga blogg och inte en massa magbilder och uppdateringar på gravidstatus? Eller så är det precis det ni vill ha, då bjuder jag såklart på det! Läser själv en hög gravidbloggar som är kul att följa – vad tycker ni? Graviduppdatering en gång i veckan eller ej?
 
Hur som helst, är så trött, så trött idag och har upp-i-häcken mycket att göra på jobbet. Har lite personalkaos och bröllopsleverantörsfix och annat som jag måste pressa mig igenom men helst vill jag bara krypa ner under täcket och sova till ljusskenet från granen med ett nöjt leende på läpparna… Men det går ju inte! Och jag märker hur jag liksom bara vill skippa träningen nu och knappt hålla mig till mina promenader – och det går ju inte heller! 
 
Därför får jag pusha mig lite extra för att få till träningen och promenaderna och då gäller det att vara snäll mot sig själv! Som idag när jag valde att köra ett yogapass hemma istället för att lunka iväg till gymmet. Snällare träning men det blev träning iaf! (Och jag kunde dofta på granen och ha skenet av tända ljus omkring mig)
 
Den här bilden är från centralbadetsgym
 
Nu ska vi lyssna på Minis hjärta för första gången, sååå spännande!!!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Klart vi vill ha graviduppdateringar! Vi läser ju en blogg om ditt liv och nu är ju graviditeten och kommande bebisen en stor del av det så gör så många graviduppdateringar du vill 🙂

 2. Johanna

  Klart vi vill ha graviduppdateringar! Vi läser ju en blogg om ditt liv och nu är ju graviditeten och kommande bebisen en stor del av det så gör så många graviduppdateringar du vill 🙂

 3. Lisa B

  Klart vi vill ha graviduppdateringar! Längtar ju att få se en bild på växande mage. Jag ligger i soffan hos mina föräldrar och ser på julfilm och klappar min lilla mage. Vecka 21, imorn 22. Helt otroligt! Älskar denna tiden!

 4. Ida

  När jag läste min kommentar igen insåg jag just att det lät som att vi precis flyttat hit, men vi (eller jag, min man är 08:a) har bott här i snart fem år 🙂

 5. Ida Berlow

  Hej Johanna!
  Jag brukar kika in på din blogg då och då och nu måste jag ju säga världens största GRATTIS! Det verkar som att ni haft det kämpigt för att ta er dit ni är idag, men jag är säker på att det är mödan värt! Ni har verkligen en härlig och spännande tid framför er! Vi fick en liten (eller inte så liten längre) i april, och nu förstår man inte hur man någonsin kunnat leva utan 🙂 vore kul att ses någon gång, vi bor också i Sthlm nu. Lycka till med allt på er resa! Stor kram från Båstad-Ida

 6. Jessica Lagergren

  Åh, stort lycka till när ni lyssnar på Minis hjärta! Det är helt fantastiskt! Jag längtar massor till RUL dagen innan nyårsafton när vi får se det lilla hjärtat picka igen. Mini är för övrigt världens gulligaste namn! Vi kallar våran för jordgubben, grisen eller skelettpojken (vi vet inte kön än, men Ibbe vill kalla bebisen så).

  Stora kramar från mig!